Nieuws

SUPER GEDAAN

SUPER GEDAAN

Zaterdag 7 Maart hebben Frederique Thijn en Rens een  NK wedstrijd geschoten bij VZOD in Zeelst.Het was een leuke maar ook wel eerste spannende wedstrijd voor sommigen. Maar met trainers ouders en broertjes/zusjes moest het toch wel goedkomen.

Thijn en Rens hadden het net niet gehaald  maar Frederique wist een mooie 3e plaats te behalen. Ook Wim heeft een NK geschoten. Super gedaan en hier een 1e plaats gehaald in de klasse instinctief.

PROFICIAT ALLEMAAL

 

Gefeliciteerd RK schutters

Gefeliciteerd RK schutters

Afgelopen Zaterdag zijn de rayonkampioenschappen voor de jeugd gehouden. Hier zijn mooie plaatsen behaald. Gino is 2e geworden bij de cadetten.

Frederique is 1e bij de aspiranten geworden.
Rens is 2e geworden.
Liv is 3e geworden.
Tijn is het net niet geworden maar een hele mooie score behaald.

Proficiat allemaal

 

Koningschieten 2019

Koningschieten 2019

Zaterdag  31 Augustus hebben we weer de belangrijkste wedstrijd van het jaar verschoten.

De uitslagen zijn als volgt Willem koning compound.- Mireille prinses compound

Mitch koning rercurve- Stefan prins recurve

Wim koning hout- Joke prinses hout

Stijn koning recurve jeugd- Isa prinses recurve jeugd

Teun koning recurve jeugd- Rens prins jeugd

Van Harte Gefeliciteerd allemaal.

 

 

 

 

Hooipop 2019

Hooipop 2019

We hebben afgelopen Zaterdag 1 Juni weer mee gedaan aan  Hooipop.  Het weertje was super en ook waren er weer de gezellige en enthousiaste papa.s en mama.s met de kinderen die weer een pijltje durfde te wagen.  Alles was weer perfect geregeld .Bedankt organisatie van Hooipop dat jullie ons weer gevraagd hebben voor deze leuke dag. Maar ook Stijn Bjorn Benjamin Arie en Inge voor het opbouwen en meehelpen.

Leuke Paasverschieting

Leuke Paasverschieting

Op  Zaterdag 20 April hebben we een leuke Paaswedstrijd verschoten met verschillende uitdagende blazoenen. Ook de jeugd was erbij. Het was een heel leuk geheel. Dit jaar had Willem de wedstrijd geregeld. Dit had hij super goed geregeld.  Voor de winnaars was er een leuke lekkere grote paashaas. Die gesponsord was door een lid van de vereniging.

S’avonds hebben we lekker genoten van onze nieuwe loungehoek geheel zelfgemaakt door Bjorn. De tuindeuren open van den doel en je ploft neer op een leuk terras met  barbeque, en een gezellig vuurtje. Dit was een mooie afsluiting van een hele goede opgezette Paaswedstrijd.

proficiat ere team

proficiat ere team

Het Ere team heeft een mooie 2e plaats gehaald op de BK 18 meter.

Proficiat Mitch Bruno Ryan en Stefan met jullie hele mooie 2e plaats.

Van Harte Gefeliciteerd namens St Jozefdoelen.