Nieuws

Hooipop 2019

Hooipop 2019

We hebben afgelopen Zaterdag 1 Juni weer mee gedaan aan  Hooipop.  Het weertje was super en ook waren er weer de gezellige en enthousiaste papa.s en mama.s met de kinderen die weer een pijltje durfde te wagen.  Alles was weer perfect geregeld .Bedankt organisatie van Hooipop dat jullie ons weer gevraagd hebben voor deze leuke dag. Maar ook Stijn Bjorn Benjamin Arie en Inge voor het opbouwen en meehelpen.

Leuke Paasverschieting

Leuke Paasverschieting

Op  Zaterdag 20 April hebben we een leuke Paaswedstrijd verschoten met verschillende uitdagende blazoenen. Ook de jeugd was erbij. Het was een heel leuk geheel. Dit jaar had Willem de wedstrijd geregeld. Dit had hij super goed geregeld.  Voor de winnaars was er een leuke lekkere grote paashaas. Die gesponsord was door een lid van de vereniging.

S’avonds hebben we lekker genoten van onze nieuwe loungehoek geheel zelfgemaakt door Bjorn. De tuindeuren open van den doel en je ploft neer op een leuk terras met  barbeque, en een gezellig vuurtje. Dit was een mooie afsluiting van een hele goede opgezette Paaswedstrijd.

proficiat ere team

proficiat ere team

Het Ere team heeft een mooie 2e plaats gehaald op de BK 18 meter.

Proficiat Mitch Bruno Ryan en Stefan met jullie hele mooie 2e plaats.

Van Harte Gefeliciteerd namens St Jozefdoelen.

 

 

 

 

 

Koningsdag 2019

Koningsdag 2019

Ook dit jaar zijn we weer open tijdens Koningsdag. Zijn jullie nieuwsgierig wat voor een leuke en aktieve vereniging wij zijn?  Kom dan eens kijken en natuurlijk ook  een pijltje schieten. Hopelijk durf je de uitdaging aan. Tot Zaterdag 27 April op onze doel aan de Kervel 4 te Geldrop.

Groetjes Pascale

Proficiat Bruno Ryan Mitch en Stefan met jullie 1e plaats,

Proficiat Bruno Ryan Mitch en Stefan met jullie 1e plaats,

Het Ere team is 1e geworden in de 18 meter competitie.

In de A klasse zijn Mees, Nico, Wim, Theo, Bjorn,  en Rick 2e geworden in de 18 meter competitie.

In de B klasse zijn Stijn, Inge, Arie en Jan 3e geworden in de 18 meter competitie.

In de Compound A klasse zijn Mireille, Clim, Frans en Carool 2e geworden in de 18 meter competitie.

Gefeliciteerd allemaal.

 

Verassende Koningen en Prinsen

Verassende Koningen en Prinsen

Zondag 1 September hebben we onze jaarlijkse  Koningschietwedstrijd gehad. Om 14.00 was de doel open en iedereen kwam gezellig,  en toch ook wel met een doses spanning in tenue binnen. Om 15.00 begon de wedstrijd. Het was een gezellige drukte. Er hadden zich veel schutters(tjes) ingeschreven. Na de wedstrijd stond er een lekker buffet klaar .  Dat was een echte Koningsmaaltijd. Bedankt  alle vrijwilligers  voor de gezellige goed  georganiseerde Koningswedstrijd. De uitslag van de wedstrijd is bij Recurve is Bjorn koning geworden. Prins is Stefan geworden. Bij de junioren recurve  is Stijn koning geworden en Bruno prins. Bij Compound is Willem voor de derde keer koning geworden en nu dus keizer. En Jimmy prins. Bij Hout is Wim koning geworden en Prinses Joke. En bij de jeugd is Teun Koning geworden en Rens Prins.

Van Harte Gefeliciteerd allemaal.

Foto’s volgen snel.

Heb je het al gezien?

Heb je het al gezien?

We zijn steeds beetje bij beetje aan het veranderen bij onze Doel. Er komen veel  leuke ideetjes  binnen om onze vereniging nog leuker en  gezelliger te maken.  Aangezien we veel gezinnen met toch veel kleine kindjes krijgen, hebben we toch ook wel aan de hele kleintjes gedacht. Als hun broertje of zusje lekker  aan het schieten zijn kunnen ze zich nu ook vermaken in dit gave speelhuisje Zo staan er hele leuke klusdagen te wachten. Komen jullie snel kijken?

Klusdag

Klusdag

Afgelopen Zaterdag is er weer een tweede klusdag georganiseerd op de doel. Dit keer werd de verlichting aangepakt. Er is overal led verlichting gehangen. Zo komen er steeds nieuwe tips  binnen.. Zijn er nog mensen die leuke ideetjes hebben om de bar  en de achterwand en rondom de doel buiten eens grandioos aan te gaan pakken. Laat het snel weten. Tot de volgende klusdag.

Bedankt Robbin, Ronald, Wim, Theo, Bjorn, Nico,  Benjamin ,Carool en Arie.