Corona Toegangs Bewijs

Beste allemaal 

Donderdag heeft het bestuur overleg gehad over de aangekondigde maatregelen in de horeca, dus ook sportkantines, welke in gaan op 25 september 2021. Helaas zijn we door deze nieuwe ontwikkelingen gedwongen om 2 zitgedeeltes in te richten, omdat onze sportkantine in dezelfde ruimte bevindt als de schietbaan. Het ene zitgedeelte vertegenwoordigt het horeca gedeelte en het andere de sportruimte.

Omdat de nieuwe regels het alleen toelaten om mensen met een Corona Toegangs Bewijs (hierna: CTB) binnen in de sportkantines hun natje en droogje te laten nuttigen heeft het bestuur besloten om zitplaatsen binnen te reserveren voor mensen met dit CTB. Dit is dus het horeca gedeelte en zal dus gecontroleerd worden op een geldige coronatestbewijs. Om te schieten, zitten, en staan veranderd er niks en kan iedereen gewoon gezellig binnen zijn in het sportgedeelte.

Voor de mensen die geen geldig CTB kunnen tonen zal dus gelden dat zij wel hun drankje op kunnen halen aan de bar, maar deze kunnen alleen buiten op gedronken worden. Ook hier denken we mee, om het buiten behaaglijk te maken. Wanneer zij geen eten of drinken nuttigen kunnen zij gewoon binnen zitten/staan/praten/schieten.

CTB scannen

Bij het plaats nemen aan de tafels binnen zal de corona-app gescand worden. we vragen dan ook alle leden hier aan mee te werken. We willen niet de rol van politieagent aannemen. We zijn immers ook maar verplicht en vrijwilligers.

Het is een vreemde en bizarre werkelijkheid maar om dit zo prettig mogelijk te laten verlopen vragen we ook alle leden om hun ideeën te delen met het bestuur zodat we dit samen zo prettig mogelijk kunnen maken voor ons allen.

Met Vriendelijke Groet,

Het bestuur

St. Jozefdoelen Geldrop