Belangstellenden

Als je nieuw bent en graag kennis wilt maken met de sport en met ons als vereniging, kun je op onze site een duidelijk beeld vormen over ons en het handboogschieten. Informatie over kennismaking, kinderfeestjes en promoties, foto’s en contact gegevens staan verder op onze site.

Promotie voor bedrijven

0p zoek naar een uniek en origineel uitstapje? Of wil je iets leuks gaan doen met je bedrijf in de buurt van Eindhoven? Voor grotere groepen organiseren wij een complete workshop waarbij doen voorop staat. Maak kennis met de handboogsport en leer de fijne kneepjes van het boogschieten, natuurlijk onder het genot van een drankje en eventueel een hapje. Hierbij hoort natuurlijk ook relaxen in ons beschutte terras buiten.

Zo uitgebreid als je zelf wilt.

Je kunt je middag of avond invullen op de manier die je het beste past. Koffie met gebak of vlaai, kleine snacks voor tussendoor, de workshop besluiten met een lekkere kop soep met een (worsten)broodje? Of toch liever het warm en/of koud buffet met diverse thema’s. Een barbecue of een friteswagen? Bij St. Jozefdoelen is veel mogelijk.

Promotie voor volwassenen

Op de HBV van St Jozefdoelen is het mogelijk om eens een keertje het gevoel van boogschieten te ervaren. Dit is mogelijk in groepsverband waarbij na afspraak U op de betreffende dag verwelkomd wordt op onze doel door leden van de vereniging. 1 Persoon van de groep fungeert als contactpersoon.

Met deze persoon zullen alle mogelijkheden doorgenomen worden voor het regelen van drankjes en eventuele snuisterijen. U wordt begeleid door geoefende leden van de vereniging en kunnen de gasten met raad en daad bijstaan indien dit nodig is.

Promotie voor kinderen

Onze schietgelegenheid wordt feestelijk versierd met slingers en ballonnen. Eerst zal er een uitleg en een korte demonstratie door 1 van onze (jeugd) leden gegeven worden. Hierop zullen een aantal proefpijlen volgen met aansluitend een leuk wedstrijdje. Ook kan er voor heerlijke frietjes gezorgd worden.