NHB

Dag voor de Handboogsport 8 oktober

Bron: Nederlandse handboog bond

Op zaterdag 8 oktober organiseren wij de ‘Dag van de Handboogsport’. Een dag met workshops, clinics en inspirerende ontmoetingen voor alle leden van Handboogsport Nederland. We kijken gezamenlijk terug op 100 jaar Handboogsport Nederland en blikken vooruit naar nóg 100 jaar handboogsport.

Het programma bestaat uit plenaire presentaties, clinics en drie workshoprondes en duurt van 09.30 uur tot ongeveer 17:00 uur. Op deze dag zijn er tips voor onder andere trainers, bestuurders en sporters, worden onderwerpen waar verenigingen mee bezig zijn uitgediept en is er vooral veel tijd voor ontmoetingen! Er is onder meer aandacht voor 3D, topsport, barebow, het scheidsrechtersvak, MijnHandboogsport. Onze internationale handboogtoppers verzorgen daarnaast de clinics ‘Schieten met Oranje’ voor zowel compound als recurve schutters.

Deelname kost dit jaar €10 voor leden van de NHB, inclusief koffie, thee, lunch en een borrel na afloop. Ook krijg je uiteraard toegang tot plenaire sessies, workshops en clinics.