St. Jozefdoelen

Buitenschieten

Maar zoals jullie ook weten hebben we nu geen normale gang van zaken door de corona pandemie. De regering heeft een paar weken geleden versoepelingen door gevoerd waar door we weer met volwassenen kunnen schieten. Normaal gesproken dan wordt het buiten seizoen vanaf 1e paasdag geopend.

De weersomstandigheden zijn zodanig geweest dat er van schieten weinig komt en het afzien zou zijn.

Zoals het er nu naar uitziet dan zijn de weersverwachtingen in het weekend van 17 April veelbelovend met een temperatuur van 14 graden en een windrichting matig vanuit het westen. (maar ja er is niets veranderlijker dan het weer) Daarom willen we jullie uitnodigen om op zaterdag 17 April om 17.00 uur buiten te komen schieten op het veld.

We gaan proberen een wedstrijdje te organiseren zoals we dat gewend zijn maar we zijn afhankelijk van de opkomst van de schutters. We mogen met maximaal 4 schutters per baan schieten maar dat zal geen probleem zijn omdat we buiten op het veld de nodige doelpakken neer kunnen zetten.

Den doel is nog wel dicht dus kunnen we hier nog geen gebruik van maken. We kunnen uiteraard wel bij de bogen. Omdat den doel nog niet gebruikt kan worden zal je voor jezelf eten en drinken moeten zorgen voor op het veld.

We hopen dat weersomstandigheden goed zijn en dat er veel schutters komen zodat we weer gezellig kunnen schieten.

Tot zaterdag 17 April!