CoronaSt. Jozefdoelen

Uitnodiging binnenschieten

Beste leden van de Sint Jozef Doelen,

Het is al even geleden dat we binnen hebben kunnen schieten. Om precies te zijn hebben we al vanaf half December niet meer binnen kunnen schieten. Maar zoals jullie ook weten hebben we nu geen normale gang van zaken gehad door de corona pandemie. De regering heeft een paar weken geleden versoepelingen door gevoerd waardoor we weer binnen kunnen schieten. De opkomst op de trainings avonden en de zaterdagen is nog niet wat het was en dat is jammer want het is zo gezellig als iedereen komt schieten. De bar heeft een grote verbouwing gehad (alles is nieuw en het is prachtig geworden) en is ook weer open. Binnenkort kunnen we ook weer snacks zoals broodje hamburger, frikandel, kroket, bitterballen en tosti serveren op de zaterdagen.

Daarom willen we jullie uitnodigen om op de trainings avonden en zaterdagen weer binnen te komen schieten. We schieten weer de wedstrijdjes zoals we dat in het verleden gewend zijn maar we zijn afhankelijk van de opkomst van de schutters. We mogen met maximaal 4 schutters per baan schieten maar we moeten wel de anderhalve meter maatregel in acht nemen net zoals de andere maatregelen die nu nog van toepassing zijn maar ook die zullen binnen niet al te lange tijd versoepeld worden.

We hopen dat er weer veel schutters komen zodat we weer gezellig kunnen schieten.

Tot ziens.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur St. Jozef Doelen